Класация на най-добрите bet365 бонуси за България

0
Не е достатъчно за един букмейкър единствено да омае потребителя с голям начален бонус, трябва и да го задържи
Не е достатъчно за един букмейкър единствено да омае потребителя с голям начален бонус, трябва и да го задържи

Не е достатъчно за един букмейкър единствено да омае потребителя с голям начален бонус, трябва и да го задържи

Бетинг пазарът се разраства с внушителни темпове. Оттам насетне се засилва и конкуренцията, а в бизнес като този реномето е задължително да бъде добро. Все пак една голяма част от клиентите на подобни компании, се доверяват след препоръка, добра дума, образно казано „от уста на уста“ дори. Една част от авторитета на тези компании са бонусите.

Не е достатъчно за един букмейкър единствено да омае потребителя с голям начален бонус, трябва и да го задържи. От тази отправна точка повечето bet365 бонуси са на добро ниво и към тях човек може да подходи с внимание и убеден в своите познания и късмет. В това число от възможните оферти има доста възможности, които не са достъпни в портфолиото на повечето конкуренти на пазара. В следващите редове под формата на класация ще разгледаме и част от най-добрите оферти, които предлага английският букмейкър.

3. Ранно изплащане

Една от безспорно най-разпознаваемите опции изобщо в спортните залагания. Early payout, както е популярна тази възможност на английски език. То има изключително проста формула. Когато при твърд знак за един от двата отбора, той съумее да поведе с два гола на съперника си, опцията се активира. Един хубав пример е срещата Спартак Варна – Ботев Враца от посления кръг в родното първенство, в която „соколите“ поведоха с два гола, но допуснаха попадение. В крайна сметка те победиха, но играч, чакащ залог на този мач в полза на Спартак, със сигурност би си спестил доста нерви и трепет. Опцията стана доста популярна в последните години и вече почти не съществува букмейкър, който да не я предлага. Важно уточнение е, че за да бъде налична, залогът трябва да е направен преди първия съдийски сигнал на двубоя.

2. Подсилен залог

Тази бонус оферта говори сама за себе си. Накратко, представлява увеличен коефициент за дадена среща. В букмейкъра Бет365 тези срещи са белязани със зелени стрелки и се отличават доста от редовите. Актуалният и подобрен коефициент бива сочен от тези зелени стрелки, а задрасканият оригинален остава зад въпросната зелена стрелка. Има и супер подсилване, при което се получава още по-значително увеличаване на коефициента. Понякога дори може да се удвои. Тук няма капани или уловки, а и все пак – какво по-добро за потребителя от един висок коефициент?! По-големият коефициент означава само по-добра печалба при успешно прогнозиране.

1. Гаранция при смяна на играч

Победителят в нашата своеобразна класация! За всеки футболен фен е ясно, че винаги има непредвидени обстоятелства, дори около собствения му отбор, за който се предполага, че знае абсолютно всичко. В днешно време феновете са още по-облагодетелствани около новините за любимите си отбори заради социалните мрежи. Да се върнем обаче на бонуса – когато говорим за индивидуални залози във футбола, винаги има нещо, което може да се обърка. Контузия в деня на срещата, травма на загрявката, червен картон или просто тактическа смяна – шансовете за това далеч не са малки, дори при топ играчите. При подобни казуси Бет365 осигурява гарантирано връщане на средствата, тъй като се е случило непредвидимо събитие.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари