Кирил Петков: Турски поток е добър пример за корупция

0
"Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България", категоричен е премиерът
"Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България", категоричен е премиерът Снимка: Фейсбук

Премиерът на България Кирил Петков участва в  съвместната сесия на евролидерите с президента на САЩ Джо Байдън, която се провежда в рамките на редовното заседание на Европейския съвет

Междувременно той постна в личния си фейсбук коментар, в който разкрива за какво са си говорили с американския президент. Ето какво написа Петков:

"Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България. Турски (руски) поток е добър пример - корупция, джипове на Аркад, три милиарда от нашите пари, изхарчени за чужда тръба! Това беше част от дискусията ни с президента Байдън тази вечер."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    русенец
    Корупцията е гадно нещо. Прочие, Фъ-16, които трябваше да получим следващата година се оказа, че няма да ги получим преди 2030-та. Те са предплатени, не е ясно дали само 3 милиарда или повече, защото се говори и за втори осем самолета. Та, какво правим с тези пари? Ще си ги търсим ли с лихвите или ще ги оставим като безлихвен заем за Локхийд Мартин, че по някое време да ни произведат 8(16), които вече ще са рядкост и ще с растяща историческа цена, понеже са създадени през 60-те години на 20-ти век...
  • 4
    2
    Нели КОЛЕВА
    Петков,има изработен алгоритъм,по който се съдят хората.Включва разследване-обвинение-съд-присъда.Всеки е невинен до доказване на противното.Човек може да обжалва присъдата си поне на 2 инстанции.Ако не Ви харесва-променете закона.Всички в страната знаем за корупцията,но се питаме-къде са присъдите?
  • 2
    1
    Бай Дън
    https://thebulgariantimes.com/Как-Джо-Байдън-смени-главния-прокур/
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари