Кирил Петков: Ще бъдем над 130 депутати в следващия парламент

2
Дойде време разделно, всички трябва да се обединим, призова Петков
Дойде време разделно, всички трябва да се обединим, призова Петков Снимка: БНТ / стоп кадър

Дойде време разделно, всички трябва да се обединим, призова Петков

"България нито е малка, нито е слаба, съдбата на страната зависи от всички нас. Дойде време разделно, всички трябва да се обединим. Оттук-нататък си подаваме ръце и променяме България." Това заяви в "Панорама" по БНТ Кирил Петков от "Продължаваме Промяната".

"Ще бъдем над 130 депутати в следващия парламент", заяви Кирил Петков.

По думите му САЩ са видели, че 600 милиона лева са влезли в джоба на хазартните босове. За санкциите "Магнитски" Петков допълни, че те са показали нуждата от правосъдна реформа, тъй като сега правораздавателната система не работи в интерес на обществото.

"Българското общество не може да чака повече спасител, 50 граждански организации декларираха, че застават зад нас", допълни Петков. Изрази благодарност, тъй като целите им са били припознати от гражданските организации.

"Направихме много грешки, но не направихме нито една грешка от умисъл", каза Петков. Изтъкна, че са увеличили 3 пъти пенсиите, без да бъдат вдигани данъците, а в същото време в бюджета няма дефицит.

Допълни, че едни бюджетни излишъци накрая на годината този път не са отишли при 5 - 6 фирми, а са били дадени на пенсионерите.

"Има потенциал, ако изчистим корупцията, тези средства да отиват при хората", каза още Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    И този ли???
    Онзи от "Израждане" - Копейкин казва, че ще бъдат първа сила на изборите, а този - 130 депутата. Боже, какви хора ще ни управляват, тези не са за Парламента, а за психиатрията. Ще им кажа само, че маймуната преди да лапне маслинката, първо си я премерва отзад и тогава я лапа. Господа, премерете си маслинката, за да не говорите глупости...
  • 3
    8
    Простата путка кирица
    ПП ИЛИ ПРОСТА ПУТКА ТОВА СИ ТИ КИРО!
  • 2
    7
    Киро ПРОСТОТО
    Кире те еба в кривоустата продажна уста боклук!
  • 2
    6
    По-скромно...
    Киро пак се изхвърли, не мисли реално. Как ще стане това, при прогнозни 27% в момента да станат над 50%? Киро, с коя глава мислиш, явно горната не те слуша?
  • 3
    5
    colibri
    К.П. отново говори, преди да обмисли думите си- нищо ново за него. Тяхната коалиция не може да постигне130 депутати, просто е невъзможно /според мен/, ако няма манипулации на вота. За използваният израз :"Дойде време разделно, всички трябва да се обединим." - не съм сигурна, че разбира същността му, но той си е такъв...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари