„БМВ” помете лек автомобил и контейнери в Пловдив

0
От удара е откъсната задна гума на „Фиат пунто”
От удара е откъсната задна гума на „Фиат пунто” Снимка: TrafficNews

От удара е откъсната задна гума на „Фиат пунто”

Тежка катастрофа се е случила малко след полунощ в Пловдив. За това сигнализираха читатели, цитирани от TrafficNews, които разказаха че на 7 април, около 01:00 часа автомобил от марката „БМВ” е помел друг автомобил, след което се е врязал в контейнери.

По думите на читателите колата се е движила по бул. „Марица-Юг” в посока кръговото на Водната палата, като според тях водачът е шофирал с превишена скорост поне три пъти над допустимата.

Помита автомобил „Фиат пунто” и вследствие му откъсва задна лява гума с носач, 100 метра след удара му се късат носачите на неговите гуми и изпадат от пътя и чак след още 100 метра се удря в казани и спира. За щастие няма пострадали”, споделят читателите.

Снимки от катастрофата са публикувани и във фейсбук, където пловдивчани коментират, че са чули много силен сблъсък.

„Чудехме се какво беше това, което се чу, а то какво било… Беше сериозен удар, след като го чухме на Герджика чак”, пишат потребители.

„Да, беше като бомба. Бях там на 1 мин разстояние”, отговаря пък друг пловдивчанин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    хехе
    Много дефектни коли правят тия, всяка втора катастрофа - с БМВ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари