Катастрофа на булевард "Христо Ботев"

0
77-годишен шофьор със „златен“ талон направи първото си произшествие
77-годишен шофьор със „златен“ талон направи първото си произшествие Видео: Русе Медиа

Катастрофа между два „Фолксваген“-а затрудни движението тази сутрин на кръстовището до дом „Майка и дете“ в Русе.

Лек автомобил, управляван от 77-годишния Иван Петров, е изчаквал колите с предимство, за да се включи в движението. По думите му не е видял последната кола от колоната и е навлязъл в кръстовището, при което е засякъл странично автомобила, предава Русе Медиа.

Пострадали при инцидента няма, щетите са само материални. Предницата на едната кола се е разпиляла, а от страничния удар вратите на другия автомобил са блокирали. По думите на потърпевшия Димитър Димитров той се е движил като последна кола от светофара с около 50 км в час в крайна дясна лента. Видял е изчакващата кола, но не е предполагал, че тя ще потегли и ще го удари. Димитър Димитров не смята, че възрастта на водача е причина за инцидента, тъй като на всеки може да се случи подобно нещо.

77-годишният Иван Петров сподели, че това е първото му произшествие. Той има „златен талон“, а наскоро е подновил шофьорската си книжка. Пенсионерът коментира, че възрастта не му пречи да шофира, чувства се във форма и не се дава на младите мъже. Пробите за алкохол и на двамата шофьори са отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари