Катастрофа на булевард "България" в Русе

0
Катастрофа до бензиностанция Шел в посока "Метро" блокира движението
Катастрофа до бензиностанция Шел в посока "Метро" блокира движението

Катастрофа до бензиностанция Шел в посока "Метро" блокира движението

По непотвърдена информация джип се е блъснал в мантинелата след 22:00 часа в четвъртък вечерта. Съобщава се за значителни щети. От жестокия удар, колата е смачкана до неузнаваемост. Движението е спряно, има задръствания, пишат потребители във Facebook.

Няма информация за жертви и пострадали, обстоятелствата около инцидента тепърва ще се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    15
    Oksana
    Бяха на място. За да разбиеш така и двете коли, явно трябва да има доста голяма скорост. Престоя повече от 2 часа. Минахме близу към 11:20. От самото начало беше очевидно, че скоро няма да успеят да премахнат колите. Но полицията не направи нищо, за да насочи хората към обиколен път. Само обикаляха и гледаха затворени на пътя хора, като в затвор, без тоалетна и вода. Такъв непрофесионализъм от страна на полицията не съм виждала.
  • 4
    14
    Пътна Полиция нещо брифинг да...
    От коментар по-долу: "...а шофьорът сподели че полицията му казали че няма как да докажат скоростта на бмв'то и ще му съставят акт защото отнел предимството на въпросното бмв". Наистина ли човек, работещ в "Пътна полиция" и получаващ заплата за това от нашите данъци, е казал нещо подобно? Ако е истина, горко ни и тежко, няма да коментирам защо.
  • 4
    13
    ...
    Дидо/Весо, като на човек ти се моля. Недей повече да ни засипваш с уменията си да боравиш с пунктуацията!
  • 10
    12
    Калоян
    Щом Х5тицата нанизва джипа отзад (не отстрани) и ченгетата казват, че е отнето предимство.... тоя е от наште хорааа. Ще го покрият тоя комплексар с КАТаджиски чадър
  • 3
    11
    до Русе, от мястото на...
    Автотехническата експертиза със сигурност щевземе под внимание и скоростта на Х5- цата!Късмет, че няма загинали в тази катасторфа. А проститутките и по бул. България и по пътя за Варна ... НАИСТИНА ЛИ НЯМА КАК ДА ГИ РАЗКАРАТЕ ЗАВИНАГИ ,ГОСПОДА ОТ МВР!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари