Камион горя на булевард "Тутракан"

1
Миризма от препечен хляб вдигна на крак огнеборците в Русе
Миризма от препечен хляб вдигна на крак огнеборците в Русе Снимка: КИС 13 / архив

Миризма от препечен хляб вдигна на крак огнеборците в Русе

През денонощието са регистрирани 6 сигнала, наложили намесата на екипите на РДПБЗН – Русе.

Пожарникари от Втора РСПБЗН, между 09:57 и 10:35 ч., са се отзовали на съобщение за горящ тежкотоварен автомобил на булевард "Тутракан" в Русе. На местопроизшествието е установено, че горят картонени отпадъци в каросерията на камион, който ги е превозвал от пункт на фирма към базата ѝ.

Товарът е изсипан на пътното платно и е изгасен. По превозното средство не е имало щети, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

За времето от 14:40 до 15:20 ч. служители от РСПБЗН – Ветово са изпратени на адрес в гр. Ветово, заради запалени сухи треви и храсти. Горенето е ликвидирано на площ от около 400 кв. м, без щети.

В 15:56 часа екип от Първа РСПБЗН е насочен към адрес в гр. Русе, на бул. Мидия Енос, заради сигнал за задимяване във вход в бл. „Иван Димитров“. На място е установено, че няма произшествие, а само наличие на миризма от препечен хляб.

Между 20:17 и 21:40 ч. екип на Втора РСПБЗН е изпратен на сигнала за възникналия инцидент с лек автомобил в с. Просена. Другите две произшествия, посетени от огнеборците, са били за пожар в сухи треви в с. Батишница и за запалени отпадъци на нерегламентирано сметище в кв. Средна кула. Те са изгасени без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари