Пожарникарите реагира на сигнал за черен дим в района на стадион „Локомотив“

0
Изпратеният екип е извършил разузнаване в широк периметър около стадиона, но пожар не е открит
Изпратеният екип е извършил разузнаване в широк периметър около стадиона, но пожар не е открит Снимка: TVN / архив

През изминалото денонощие екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 5 сигнала

Специализирана техника и служители от ССОД при РДПБЗН-Русе са съдействали на Община Русе при почистване коритото на река Русенски лом.

Екип от Втора РСПБЗН е гасил запалена суха трева на площ около 3000 кв. м. в гр. Мартен, в района на разклона за с. Николово, за времето от 12:57 до 14:20 часа, , съобщиха от ОД МВР - Русе.

Пожарникари от РСПБЗН-Две Могили, между 18:30 и 20:15 ч., са работили по гасене на пожар в суха трева в пресечен терен в близост до пътя за с. Пепелина. Горенето е ликвидирано на площ около 10000 кв.м.

В 20:41 часа екип на РСПБЗН - Бяла е изпратен на сигнал за запалени сухи треви и храсти в землището на с. Пейчиново, но при проверка на място не е установен пожар в района, обслужван от русенската дирекция. Сигналът е предаден на пожарната във В. Търново.

Обаждане за черен дим в района на стадион „Локомотив“ в Русе е вдигнало на крак огнеборците от Втора РСПБЗН снощи в 20:54 часа. Изпратеният екип е извършил разузнаване в широк периметър около стадиона, но пожар не е открит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Писед Оф
    Глупости реагирали били... дойдоха и провериха на локомотив басейна дали има пожар и си тръгнаха докато облака дим беше още над главата им... Дима идва от релсите зад малкия стадион до басейна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари