Калина Константинова: Искаме да спечелим изборите, имаме управленска програма, която ще промени България

1
Константинова потвърди, че разговорите в новата коалиция на ПП и ДБ по темите листи и кандидати започват
Константинова потвърди, че разговорите в новата коалиция на ПП и ДБ по темите листи и кандидати започват

Константинова потвърди, че разговорите в новата коалиция на ПП и ДБ по темите листи и кандидати започват

"Ние искаме да спечелим изборите и да представим управленска програма, която да промени България", заяви Калина Константинова.

Разговорите в новата коалиция по темите листи и кандидати започват. Това потвърди пред NOVA Калина Константинова от ПП. „Важни са целите, програмата, това, за което се борим”, каза Константинова.

„Нито един от нас не е женен за мястото и поста си. Вече сме излъчвали трима кандидати за премиер, каза Константинова на въпрос дали отново Кирил Петков ще е кандидат за премиер.

"Трябва да се дава повече информация на хората, за да вземат правилното решение и да знаят какво искат на тези избори. Аз не вярвам в тези послания и цялата мръсна машина работи затова да обясни на хората, как няма път, няма да има разлика, всичко е еднакво тука, няма да е друго, няма да се случи нещо ново. Не съм съгласна и ние трябва да го поискаме, за да се случи". Това заяви зам.-председателят на "Продължаваме промяната" Калина Константинова.

И допълни: "Обединението ни с "Демократична България" е една коалиция на надеждата, искаме да обединим всички будни хора, не само партии".

"Искаме да обединим будните хора с гражданско съзнание, хора, които са се борили за каузи от последните години, които са се борили срещу мръсната машина които, са се борили с държавата, за да постигнат нещо или да променят нещо към позитивно".

"Искаме да вдигнем всички тези хора, всички тези, дали са граждани, дали са политици дали са някакви формации. Смятам, че с ДБ и обединени фракции, можем да имаме 121 депутати. Ние искаме да спечелим изборите и да представим управленска програма, която да промени България", каза още Константинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Митко Манафов
    Ей...крадлива маймунки къдрава
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари