ДБ зове за мащабно обединение и след отказа на ПП

0
Желаем успех на „Продължаваме промяната“ в предстоящите избори, пишат от партията в позиция
Желаем успех на „Продължаваме промяната“ в предстоящите избори, пишат от партията в позиция Снимка: БГНЕС / архив

„Демократична България“ с позиция след решението на "Продължаваме промяната" за самостоятелно явяване

"Уважаваме решението на лидерите на „Продължаваме Промяната“, но в същото време продължаваме да вярваме, че единствено мащабно обединение на демократичните сили, може да гарантира съставяне на стабилно мнозинство, да защити националния интерес като гарантира евроатлантическия курс на страната, да преведе България през множеството кризи и да осигури стабилно управление".

Това се казва в официално съобщение на „Демократична България“, получено в редакцията на Dunavmost.

Припомняме ви, че „Продължаваме Промяната“ реши снощи, че ще се яви самостоятелно на изборите на втори октомври. Решението бе взето от Националния съвет на партията.

ПП реши, че отделното явяване ще донесе на България "коалиционното мнозинство, което да довърши работата, започната от кабинета „Петков“. „Демократична България“ остава наш естествен съюзник по пътя към промяната в страната“, посочиха от ПП.

Публикуваме цялата позиция на ДБ без редакторска намеса:

Демократична България“ вече съсредоточи своите сили и опит върху предизборната кампания с най-важната ни задача да мотивираме всички демократично мислещи хора да излязат на 2 октомври и да дадат своя глас за свободното и неизменно европейско бъдеще на България.

Уважаваме решението на лидерите на „Продължаваме промяната“, но в същото време продължаваме да вярваме, че единствено мащабно обединение на демократичните сили, може да гарантира съставяне на стабилно мнозинство, да защити националния интерес като гарантира евроатлантическия курс на страната, да преведе България през множеството кризи и да осигури стабилно управление.

Желаем успех на „Продължаваме промяната“ в предстоящите избори“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари