Какво се случи с поп-фолк певеца Ангел? Близки разкриха стряскащи подробности около лечението му в Ковид-отделение

0
Сложен му е кислород, но това не му повлиява добре, споделя годеницата на Ангел Христина Пейкова
Сложен му е кислород, но това не му повлиява добре, споделя годеницата на Ангел Христина Пейкова

Сложен му е кислород, но това не му повлиява добре, споделя годеницата на Ангел Христина Пейкова

Ковид-19 погуби поп-фолк певеца Ангел Иванов. Той е починал в столичната болница ИСУЛ, съобщиха негови близки. Те обаче твърдят, че има много неясноти около смъртта му, съобщи Bulgaria ON AIR

Близките на поп-фолк изпълнителя Ангел настояват за подробности около смъртта му. Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за Ковид. Състоянието му обаче се влошава, разказва годеницата му.

"Вика линейка, защото започва да има задух, като тя отива на място и също казва, че няма какво да направи. Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат. Той постъпва в 5-та градска, като там беше адекватен, гореше си, като даже на моменти дишаше без маската, но не знам какво се случи и решиха да го преместят", каза годеницата му Христина Пейкова.

След няколко дни престой в лечебното заведение без обяснение, лекарите решат той да бъде преместен в болница ИСУЛ.

"На следващия ден му слагат кислород, който явно е на макс, а той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори адски, а аз звъня на болницата, за да попитам нормално ли е ? Те ми обясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух дори с кислорода", допълни тя.

Годеницата на изпълнителя споделя, че през цялото време се е чувала с него. Вчера през деня, когато последно се чуват, той ѝ споделя, че са започнали да му вливат успокоителни.

"Вечерта в 9:30 му пиша как е, а той ми пише добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред ,но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал, че е тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо. Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболявание, напълно здрав, а когато попитах-защо не са ме потърсили? Те отговори, защото нямали телефон", допълни още годеницата на изпълнителя.

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха пред Bulgaria ON AIR за смъртта на изпълнителя, но отказаха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не дават повече подробности. А близките на изпълнителя са готови да търсят до край причината за смъртта на Ангел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари