Какво показва линията на сърцето ни?

0
Именно тя е тази, която може да каже нещо интересно за характера на човек
Именно тя е тази, която може да каже нещо интересно за характера на човек

Науката хиромантия отдавна е на почит сред хората, занимаващи се с окултното, гледачки, врачки и подобни. 

Тя изучава връзката между линиите на дланта и събитията в живота - оказва се, такава връзка наистина съществува. Днес ще ви предложим да ви гледаме на ръка, пише Zajenata.bg. Както знаете, на дланта има три основни линии -  здраве, душа/сърце и живот

Необичайността на линията на сърцето се крие в това, че тя изглежда по различен начин на дланите на различните хора. Именно тя е тази, която може да каже нещо интересно за характера на човека. Искате да разберете нещо ново за себе си? 

Тогава да започнем.

<strong class='keys'>линия</strong>та на <strong class='keys'>сърце</strong>то

Сложете ръцете си с длани нагоре, както е показано на фигурата по-горе. Линията на сърцето е маркирана със зелена линия. Вижте как тези линии са разположени на дланите ви, потърсете вашата версия и прочетете описанието.

Ако от дясната страна линията на сърцето ви е по-ниско, отколкото от лявата:

<strong class='keys'>линия</strong> на <strong class='keys'>сърце</strong>то тълкувание

Вие сте романтична и любяща личност, по природа е много активен и обожаваш приключенията човек. Вашата интуиция е добре развита и вие познавате добре хората, така че веднага можете да определите дали си заслужава да сте заедно с даден човек.

Вие не сте конфликтни хора, обикновено се опитвате да избягвате всякакви спорове, но ако сте замесени в тях, се държи много достойно. Основното за вас в живота е щастливото семейство. Вие ще бъдете най-добрият съпруг / съпруга и ще се ожените само за голяма любов. Не приемате лъжа, измяна или друго предателство.

Ако отляво линията на сърцето е по-ниска, отколкото отдясно:

особености на <strong class='keys'>длан</strong>ите

Вие сте мъдър и рационален човек. Вие знаете, че във всяка ситуация трябва да разчитате единствено на себе си. В конфликтни ситуации се опитвате да разсъждавате и търсите рационален изход. Хладнокръвието е вашият коз, не позволявате на емоциите да вземат връх.

Вие избирате партньор в живота с разума си - готови сте да се примирите с неговите слабости и недостатъци, това няма да бъде проблем за вас. Вие сте много честен, достоен, услужлив и любезен човек. Вашите приятели са много щастливи да имат такъв приятел, защото винаги можете да поискате помощ, когато имате нужда от нея.

Вие сте спокойни, търпеливи, самодостатъчни и самоконтролът ви е завиден. В същото време вие ​​сте много взискателни към себе си, поради което понякога изпадате в депресия и в състояние на униние.

Ако лявата и дясната линия на сърцето са на едно и също ниво:

какво казва <strong class='keys'>линия</strong>та на <strong class='keys'>сърце</strong>то

Това е рядкост. Знайте, че сте уникален човек. Хората с такива линии са сложни по природа, поради което и самите те страдат. В същото време те са много емоционални, сантиментални, чувствителни.

За други е трудно да намерят общ език с вас. Вие сте много противоречиви. Можете да бъдете весели или сериозни, ту зли, ту добри, в някои ситуации много умни и проницателни, а понякога - дори глупави. В същото време е лесно да  сеобщува с вас, вие сте неконфликтна личност. Отношенията с вас са удобни и безпроблемни.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари