Съберете ръцете си и обърнете внимание на една малка подробност

2
Може да разберете много за себе си от линиите на ръцете!
Може да разберете много за себе си от линиите на ръцете!

Може да разберете много за себе си от линиите на ръцете!

Слоевете на нашите идентичности определят отношенията ни с околните.

Една от най-забележителните линии на дланта се намира точно под основата на пръстите на ръцете и се нарича линията на сърцето. Тя носи основната обща информация за човека и за неговите емоции

Всяко партньорство, което преживяваме е уникално, но линиите върху дланите ни могат да ни разкажат за това, което сме в любовта. Дори можем да разберем за бъдещ брак, ако погледнем линията на сърцето.

Обикновено линията на сърцето започна в края на дланта, под кутрето и извитата крива върви към показалеца и средния пръст. Много е важно къде завършва тази линия:

- Най-разпространеният завършек е мястото между показалеца и средния пръст. Хората с такава линия на сърцето са готови на компромиси, те са дружелюбни и открити, но не и натрапчиви.

- Ако линията на сърцето е къса и права, човекът е по-скоро сдържан в своите емоции и предпочита да таи всичко в себе си.

- Ако линията върви към показалеца и свършва под него, човекът е склонен към перфекционизъм, идеализира всичко и изисква същото от другите.

Сега доближете ръцете си една до друга и изберете подходящата снимка!

Ако линията на сърцето съвпада перфектно в центъра на ръцете ви

Това означава, че сте хора с чисто сърце. Вие сте олицетворение на нежността в любовта . Вдъхвате надежда у хората. Съпричастни сте и е много вероятно партньорът ви да търси подкрепата ви в трудни моменти. В брака ще имате късмет, а избрания от вас човек ще бъде обожаван от семейството и приятелите ви.

Понякога може да страдате от внезапните промени, но винаги намирате начин как да оправите нещата.

Ако линията на сърцето е по-високо на лявата ви ръка, в сравнение с тази на дясната.

Това означава, че сте стара душа и е много вероятно да привличате към себе си хора, които са по-възрастни от вас. Може да се окаже, че сте заобиколени от личности, който са с години по-големи от вас.

Вие не обичате да следвате традиционните правила, предпочитате да следвате сърцето си и да търсите любовта в различните и форми. Привличат ви хора, които се различават от вас. Вие сте директни, когато става дума за разкриване на истината в отношенията.

Ако линията на сърцето е по-високо на дясната ви ръка, в сравнение с тази на лявата.

Това може да означава, че сте добър любовник. Тези хора са по-мъдри от възрастта си и са склонни да бъдат привлечени към старите души. Също така, тези хора са склонни да живеят свободно и не се интересуват много за това, което другите мислят за тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари