Какви са пораженията от пожара на сметището в Бяла

0

Във връзка с високите температури и пожаро-опасната обстановка през тези дни, г-н Григоров  се срещна с  комисар Павлов директор на регионална дирекция ПБЗН.

Бяха набелязани мерки, които да ограничат възникването на пожарите в областта. Комисар Павлов увери областния управител, че неговите служители ще извършват постоянни проверки по време на жътвената кампания.

Стартира провеждането на срещи с кметовете от областта, за да бъде извършена разяснителна кампания сред населението за опасността от паленето на стърнища, както и паленето на огън на открито.

Областният управител се запозна на място с пораженията от възникналия на сметището пожар в Бяла. Този пожар беше потушен благодарение на координираните дейности между кмета на общината, областния управител и директора на РДПБЗН.

При срещата с кмета на Бяла г-н Димитър Славов бяха обсъдени нужните превантивни мерки за предотвратяване на пожари като запръстяване на съответните терени. Г-н Славов акцентира и върху нуждата да бъде наета специализирана техника.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари