Как магнитните бури се отразяват на сърцето ни?

0
Съветите на кардиолога професор Сотир Марчев
Съветите на кардиолога професор Сотир Марчев Видео: NOVA

Съветите на кардиолога професор Сотир Марчев

Как да предпазим сърцето си от магнитните бури, студената зима и последствията от COVID-19? Съвети по темата даде кардиологът проф. Сотир Марчев.

"Електромагнитните промени се отразяват на всички физически тела. Примерно една мощна буря в миналото прекъсна за часове електрозахранването в Онтарио, Канада. Една друга електромагнитна буряи извади от контрол 6-7 от сателитите на Илон Мъск. Тоест, електромагнитните бури действат на всички физически тела, действат и на нас, като на физически тела. Има статистика, че в моментите на електромагнитни бури - честотата на инсултите се увеличава. Така че електромагнитните бури влияят на всичко, включително и на хората. За щастие, обикновено не смъртоносно, защото хората сме наследници на животни, които живеят на тази земя от около 4 милиарда години", подчерта професор Марчев, цитиран от NOVA.

По думите му хората носим гените на същества, които са оцелели от тези електромагнитни промени. "Ние ги преживяваме, разбира се, но някои от нас не се чувстват добре. Оказва се, че най-младите са най-податливи на електромагнитните бури. В дните на електромагнитни бури има статистика за увеличаване на честотата на инсултите, но тя се увеличава най-много в хората под 50-годишна възраст. Тоест се оказва, че на младите им влияят повече", посочи кардиологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари