Кафенето, в което дрехите са излишни!

2
Бивш собственик на кафенето сподели, че тримата й голи бармани са вдигнали оборота
Бивш собственик на кафенето сподели, че тримата й голи бармани са вдигнали оборота Видео: ZAGAT

Властите в американския щат Вашингтон се опитват да наложат строги мерки срещу оскъдно облечените бармани в скандално кафене.

Мярката се налага, защото и мъжете и жените от персонала работят по бельо, като дамите са с оскъдни бикини и лепенки на зърната на гърдите, съобщава „Индипендънт”, цитиран от Блиц.

Представителят на Градския съвет на Спокан Май Фаган се аргументира, че клиентите трябва да посещават заведението заради кафето, а не заради голотиите. „Тъкмо експлоатацията на жените е огромен културен проблем, пред който са изправени американците от много дълго време”, казва той.

Той предлага скандалното кафене да сложи специални знаци отвън, които да предупреждават клиентите за неприличната визия на персонала. Освен това се настоява на барманите да им бъде забранено да излизат в този вид навън, както и да не могат да бъдат виждани от улицата.

Последният неуспешен опит да бъде затворено кафенето е бил през юли 2015 година, когато е имало протести и петиции срещу него. Въпреки това барманките продължават да работят само по лепенки, поставени на „стратегически места”.

Бивш собственик на кафенето сподели, че тримата й голи бармани са вдигнали оборота на „Голи зърна еспресо” със 100%. Сред тях е 21-годишната студентка Британи, която работи пет дни в седмицата.

Не искам да вадя аргумента, че „всичко е заради децата”, но е точно така”, заявява гневният общинар Фаган, който е баща на три деца. Британи, обаче, контрира, че всички членове на семействата в кафенето я харесват, а протестиращ само използват децата, за да се опитат да го затворят.

Неин колега, който също работи по бельо, добавя, че е точно толкова облечен, колкото би бил и на плажа, и в това няма нищо притеснително.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари