Изверг обеси коте на билборд на магистрала "Хемус"

0
За жестоката гавра потвърдиха и от варненската полиция
За жестоката гавра потвърдиха и от варненската полиция

„Хора, ако сте с малки деца или слаби нерви, избягвайте това място!“, предупреждаваха вчера в социалната мрежа преминаващите с автомобили по автомагистрала „Хемус“ на влизане във Варна откъм летището.

Причината за това предупреждение беше обесено коте, висящото на билборд на входа на морската столица на България. По-късно за жестоката гавра потвърдиха и от варненската полиция.

„Сигналът за ужасната находка е подаден в обедните часове на деня от граждани, посочиха от ОД на МВР - Варна. Екип от униформени служители е изпратен на място, за да извърши проверка и изясни подробности около неприятния случай. В нея вземат участие полицаите, които са ангажирани със случаите по Закона за защита на животните“. Варненци припомнят друг подобен случай през март, когато на същия този билборд с рекламен надпис на колбаси „Вкусът на месото” варненецът Тихомир Христов намери вързано, изоставено и починало от глад и студ домашно куче.

„Нещастното животно е агонизирало, умирайки от глад, студ или може би от бой, под рекламата“, написа той под сърцераздирателните снимки на починалото куче. От полицията тогава обещаха да открият изверга, който го е завързал и изоставил там на произвола на съдбата, но той така и не бе намерен и наказан.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари