Изведоха заподозрения за убийството в София от хотел в "Драгалевци"

0
31-годишният мъж е близък приятел на убития
31-годишният мъж е близък приятел на убития Видео: NOVA

Части от тялото на жертвата бяха намерени снощи в канализация на сграда в центъра

Изведоха заподозрения за убийството в София от хотела, в който се е укрил в столичния квартал "Драгалевци".

Снощи в канализацията на сграда в центъра на града бяха открити човешки останки. Мъж на 41 години, който е бил обявен за издирване в четвъртък, е бил убит и разчленен в центъра на столицата, съобщават запознати с разследването.

Останки са били намерени, както в шахтата на жилищна сграда на улица "Раковски", така и на Витоша. Часове по-късно столичната полиция задържа двама мъже - един, сочен за извършител, и друг, заподозрян, че му е помагал да се укрие.

Снощи заподозреният за убийството е искал да нощува в хижа „Алеко”, но не е имало места. За да слезе до „Драгалевци”, е ползвал градски транспорт. Там се е настанил в хотел, съобщи NOVA.

Човешките останки са открити вчера след подаден сигнал за проблем в канализацията в тази жилищна сграда в центъра на София. За броени часове столични полицаи и криминалисти блокират входа на кооперацията. В шахта за отходните води се натъкват на зловеща гледка.

От Софийската градска прокуратура казват, че по случая се води разследване за убийство, извършено на 8 август в центъра на София. Смята се, че жертвата е мъж на 41 години от столицата, обявен за издирване в четвъртък. А живеещите в кооперацията и друг път са имали проблем с канализацията. Сегашното запушване обаче довело до сериозни неприятности.

Соченият за извършител на жестокото престъпление е задържан в полите на Витоша в хотел в квартал „Драгалевци”. Той е на 31 години, близък приятел на убития. С него е задържан и друг мъж, който му е помогнал да се укрива в продължение на часове. Мотивът за престъплението вероятно е личен.

До „Драгалевци” заподозреният за убийството най-вероятно е стигнал с градски транспорт, слизайки от хижа „Алеко".

Соченият за извършител на престъплението и жертвата са били близки приятели. Най-вероятният мотив за престъплението е личен, но разследващите не изключват и други версии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари