Израел се споразумя с Хамас

1
Ще бъдат освободени най-малко 50 заложници
Ще бъдат освободени най-малко 50 заложници Снимка: Бенямин Нетаняху / Facebook

Ще бъдат освободени най-малко 50 заложници

Правителството на Израел одобри споразумение с радикалната групировка Хамас, според което ще бъдат освободени най-малко 50 заложници.

Това ще се случи в рамките на 4 дни, в които огънят в Газа ще бъде прекратен. В изявление, разпространено от офиса на премиера Бенямин Нетаняху, се казва, че правителството е задължено да върне у дома всички заложници, и че първата фаза за постигането на тази цел е очертана - ще бъдат пуснати най-малко 50 жени и деца. В позицията се казва още, че освобождаването на всеки 10 души ще означава удължаване на временното примирие с един ден.

Споразумението получи зелена светлина след продължителна среща на израелското правителство. Като преди нея, премиерът Нетаняху подчерта, че военните действия ще продължат до постигането на целите на Израел, сред които е пълното унищожаване на Хамас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    do 4
    НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Това не може да е така! Всичко в живота е само черно и бяло. Американците и европейците и евреите са добрите, Руснаците и Китайците са лошите и точка по въпроса. Няма да говориш истини и да подкопаваш лъжите на запада, с които от на 50 години лъжат хората! Ти си луд, ненормален, гласуваш за Възраждане, русофил си, плащат ти копейки, Мутрофанката, чакай че получих син екран да рестартирам.
  • 1
    4
    до 2
    В тази война Хамас избиха малко над 1200 евреи, основно военни. Израел изби над 11 000 палестинци, основно жени и деца. Това са фактите, а изводите можеш да си ги направиш и сам.:)
  • 3
    3
    ботчето българин пак се е...
    Нещо в риториката ти забелязвам термини от нацизма?!? Що така бе, миме?!? Те били унтерменши, а ти юберменш, а?!?
  • 3
    2
    Българин
    Никакво споразумение с терористичните ирански джихадохлебарки! Изтребление до крак за такива подчовеци!
  • 5
    1
    Иван
    Арабските мрьсни и дрипави диваци,се споразумели сьс евреите,да видим??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари