Изпратиха с балони 16-годишния Сашко от Русе за операция в САЩ

3
Каузата за подпомагане на Сашко обедини много русенци
Каузата за подпомагане на Сашко обедини много русенци Снимка: Русе Медиа

Каузата за подпомагане на Сашко обедини много русенци

С разноцветни балони и много положителна енергия снощи приятели, участници и организатори на благотворителните инициативи изпратиха 16-годишния ученик от Дойче шуле - Русе Александър Георгиев за жизненоважната му операция, пише Русе Медиа. В продължение на няколко месеца каузата за подпомагане на Сашко обедини много русенци и най-вече деца, учители и родители от Дойче шуле.

Преди няколко години момчето претърпя тежък инцидент, при който изпадна в кома. Последваха серия операции и рехабилитации, които го върнаха към живота и възможността да ходи отново. За съжаление състоянието му започна да се влошава и се налага да се направи още една операция в чужбина, тъй като такава интервенция не се извършва у нас.

Единственият шанс на Сашко се оказа лекарският екип на д-р Тей Парк от Детската болница в Сейнт Луис, САЩ, които са се съгласили да извършат операцията. Днес момчето заминава за Щатите, откъдето всички се надяват да се върне жизнено и в добро здраве, за да продължи да живее нормално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари