Изплува още едно тяло край пристанището в Царево

0
В момента тялото се идентифицира
В момента тялото се идентифицира Снимка: Dunavmost / архив

В момента тялото се идентифицира

Изплува още един труп в района на пристанището в Царево. Тялото е на жена и е намерено от патрул на Гранична полиция, съобщи Флагман.бг, цитирайки източник, участвал в оперативната дейност.

При обход с катер на Гранична полиция, малко след 16:40 ч., е открит още един труп в морето – в района, където е намерено безжизненото тяло на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова“, каза още източникът ни.

Предполага се, че това е именно дъщеря ѝ - д-р Даниела Йорданова. Двете жени са са били в малкия Нисан Джук, който е отнесен от приливната вълна в дерето по алеята в кв. Василико вчера.

Акцията по издирването им започна още вчера, но лошото време не позволи тя да продължи дълго. Тази сутрин, след спиране на валежите, спасителните дейности бяха подновени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари