Изложение „Уикенд Туризъм“ в Русе

0
От 12 до 14 май в Доходно здание ще се проведе XII-тото издание на изложението/Снимката е архивна
От 12 до 14 май в Доходно здание ще се проведе XII-тото издание на изложението/Снимката е архивна

От 12 до 14 май 2016 г. в Доходно здание в гр. Русе ще се проведе XII-тото издание на изложението „Уикенд Туризъм“, в рамките на което Асоциацията на дунавските общини „Дунав“ ще участва с щанд. 

Ежегодното събитие се утвърждава като единственото в България специализирано изложение за туризъм и развлечения през почивните дни, представящо Дунавския регион като краткосрочна дестинация с привлекателни предложения за семеен туризъм, информира вестник "Бряг".

Изложението предлага платформа за срещи между представители на туристическия сектор и потребители на туристически услуги, както и за обмен на идеи за развитие на туристическия профил на региона.

През 2015 г. за участие в изложението са регистрирани 125 компании и повече от 400 участници. Заедно с туристическото изложениеУикенд Туризъм“ ще се проведе и IX-тото издание на Фестивала на туристическите забавления и анимации.

Участието на Асоциацията на дунавските общини „Дунав“  в събитието има за цел да покаже единна визия за развитие на туризма в Дунавския регион, както и да предостави информация относно туристическото предлагане в отделните общини-членки на организацията. В рамките на изложението Асоциацията ще представи проектите в сферата на туризма, които изпълнява в момента. Екип на АДО „Дунав“ ще обслужва щанда в периода на изложението и ще предоставя адекватна информация. 

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари