Изипей изненада неприятно русенци

8
Профилактика спря работата на системата за разплащане Изипей в цяла страна
Профилактика спря работата на системата за разплащане Изипей в цяла страна

Профилактика спря работата на системата за разплащане Изипей в цяла страна

Днес, от 9:00 часа сутринта, системата за разплащане към комунални дружества Изипей е спряла да функционира и е недостъпна в цялата страна. Причината за това е извършваща се профилактика на национално ниво, според информацията, получена от пунктовете, където се предоставя тази услуга.

Един от пунктовете в град Русе съобщи, че в рамките на само 20 минути са били принудени да върнат около 20 души. Граждани изразиха недоволство, тъй като не можеха да извършат плащанията си, особено ако за тях днес е предпоследният срок за плащане на електроенергията. От пунктовете съветваха гражданите да се върнат по-късно следобед или да посетят пунктовете утре, съобщи Русе Медиа.

Въпреки опитите за връзка с телефоните на Изипей, потребителите на услугата се сблъскаха с неуспех, тъй като телефоните бяха изключени, вероятно поради голямото количество обаждания.

Ситуацията предизвика значителни неудобства и неудовлетворение сред гражданите, които се нуждаят от плащане на комунални сметки и други услуги, предоставяни чрез Изипей. Отделни граждани бяха принудени да потърсят други начини за разплащане или да отложат плащанията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Драганова
    На Изипей работят най-мързеливите и най-некомпетентните, обикновено уредени с връзки и познанства. Много са смотани и неориентирани повечето. А работното им време е който както му скимне. Почиват в необичайни часове и дни, а често някои пунктове затварят още в 18 часа или изобщо не работят в събота.
  • -12
    6
    ...
    на Изи пей ходят само най-олигофренските и спрели неграмотници на света. да се редиш на гише изи пей е по слабоумно и обидно от да се редиш за подаяния.
  • 16
    5
    ИзиПей
    Цял живот в Изипей са плащали.. Нищо няма да им стане, ако този път си размърдат задниците и платят на друго място
  • 4
    4
    Кукуруз
    А Пенчопей не ни ли изненада неприятно
  • 6
    3
    Александър
    То държава няма, вие ми говорите за сайтове! ПФУ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари