Издирва се мъж, откраднал портфейл

7
Кражбата е станала вчера
Кражбата е станала вчера

Издирва се мъж, откраднал портфейл с документи и пари в Русе.

За това сигнализира Мартин Петров в редакцията на Dunavmost.bg. Подаден е сигнал в полицията, но потърпевшият моли всеки, който има някаква информация, да се свърже с него на телефон 088843069.

Ето какво точно сподели обраният господин:

"Вчера, 26.04.19 сутринта установих липсата на портфейла с документите ми, други лични вещи и малка сума пари. Малко по късно получих смс от банката, че е направен опит за ползване на дебитната ми карта, това даде отговор на съмненията ми и разбрах, че някой друг притежава вещите ми.

След разхождане в полупразните полицейски управления стана ясно, че сам ще трябва да разбера какво се случва. При втори опит за покупка с картата ми отидох до известен магазин на бул. "Липник" и заедно с персонала изгледахме записите и разпознахме въпросното лице.

Срещу него има подаден сигнал в полицията, както и свидетели които го разпознават. Молбата ми е да си получа отново документите и парите ако е възможно.

Предоставям ви снимка на лицето със закрито лице, но ако не ми бъдат върнати нещата, ще публикувам и по-качествени изображения и видео​"

Дано въпреки празничното настроение, което е завладяло всички, отговорните институции все пак си свършат работата и заловят наглия крадец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари