Братът на починалия таксиметров шофьор: Ако нападателят излезе от затвора, ще му стъжним живота!

7
Аутопсия ще покаже дали мъжът е загинал в следствие на побой, при падане на земята или е получил инфаркт
Аутопсия ще покаже дали мъжът е загинал в следствие на побой, при падане на земята или е получил инфаркт Видео: NOVA

Колеги на жертвата блокираха движението на "Орлов мост"

Таксиметров шофьор загина след побой в София.  Всичко се случило  след засичане на пътя в столичния кв. "Разсадника". За трагедията е задържан  23-годишен мъж, предава NOVA. А колеги на починалия таксиметров шофьор се събраха на спонтанен протест и блокираха движението по "Орлов мост" късно в събота, търсейки справедливост. 

Инцидентът става в  столичния кв. "Разсадника". Повод за сбиването е засичане на пътя. По информация на NOVA таксиметров шофьор засякъл лека кола, в която са били момче и момиче.  Петя Илиева става свидетел на конфликта. 

"Видях двете коли как се засякоха. От колата изскочи младеж и започна да налага шофьора на таксито и той излезе от колата. Като най-вероятна причина за агресията е това, че са се засекли на еднопосочната улица", разказва Петя Илиева.

На мястото пристига и братът на таксиметровия шофьор. "Брат ми звънна и само чух "Брат, бият ме". Не можеше да говори по телефона. Изтичах до тук да видя какво става. Видях го в колата целия жълт. Докато отида до него брат ми припадна и си глътна езика. С какво са го били, как са го били - не мога да ви кажа". 

След боя 34-годишният шофьор на такси изпада в безсъзнание и се свлича на земята. А спешните медици на място единствено констатират смъртта. Аутопсия ще покаже дали мъжът е загинал в следствие на побоя, при падане на земята или е получил инфаркт. 

Инцидентът става на метри от болница "Света София". "Толкова ли не можаха да свалят една апаратура да му помогнат. Все пак това е болница. Да родилно е. Но е болница и са медици. Как могат да допуснат младо момче да си отиде, три дечица е оставил", заяви Весела, братовчедка на починалия. 

Нападателят е задържан в МВР болница с хематоми. Той има регистрации за шофиране след употреба на алкохол и дрога. По неофициална информация разследващите работят  и по втора версия - за това, че в скандала се включва приятел на таксиметровия шофьор, с когото се нахвърлят да бият  23-годишното момче. Близките на загиналия мъж, обаче настояват за справедливост.  

"Искам до живот да му дадат на този човек. Ако излезе, ще му стъжним живота цялата рода тук", сподели братът на починалия.  

След трагедията в знак на протест близки на таксиметровия шофьор отидоха пред полицейското управление в района, а след това блокираха бул. "Тодор Александров". В блокадата се включиха и таксиметрови коли. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    До числото
    Къде видя да казвам такова нещо? Защо слагаш думи в устата ми, които не съм изрекъл? Виждам, че не харесваш " лилавите", не бой се и аз не ги харесвам, но тук става въпрос за съвсем друго нещо и то е : никой няма право да посяга на друг по какъвто и да било начин, защото последствията може да се окажат фатални( какъвто е и случая). Относно какво ще направя аз, СЛЕД КАТО ТИ МИ ПОСЕГНЕШ, вече се води самозащита и да, отново ще има последствия, но вече ще са при САМОЗАЩИТА, а не при нападанение... Нали правиш разликата между двете?
  • 8
    8
    До 3
    Когато си пазиш живота е допустимо„Значи тъмно лилавите,може да ни пребиват,да изнасилват жените ни,да се събират като хиени и да мародерстват,а когато им се върне в същия стил - викове за справедливост до бога.Аз лично съжелявам,че няма вече такива генерали като ген.ЧОЧООЛУ -Стою Неделчев.И сега старите индианци помнят 1978г
  • 0
    7
    До 4 8 10 или каквото си там
    По ласкаво няма как да изрязя към някой, който я 21 век иска да си решава проблемите с бой/побой който евентуално ще доведе ( както в случая) до смъртта на някого.... Бакшиша нарушил правилата? Ми звъниш на 112 и на място идват и разрешават проблема. И не се пробвай ама грам да се правиш на интересен с думите " ще видиш какво ще ти се случи" защото на тебе преди това ще ти се случи нещо друго, ако видя, че ми застрашаваш живота :) Тея заплахи в махалата ти може да минават, ама много си объркал човека.... И пак потвърждаваш думите ми.... Абсолютен примат!
  • 11
    6
    до 4
    аз съм номер 3 от коментарите. Сега си погледни коментара: "Дебил, гламав, олигофрени, примат" . Погледни и моя и преброй моите обиди към теб. И така.... нали се сещаш, че бакшиша явно е бил нагъл като теб, нарушил и правилника и е тръгнал да се бие. В същата ситуация, само заради обидите ще омета улицата с него. И всеки нормален ще го направи, ако не вярваш, излез, наруши правилника почни да използваш думичките с които обичаш да обиждаш пък виж кво ще ти се случи....
  • 13
    5
    русенец
    Бакшиша е навлязъл в еднопосочната улица и са му направили забележка. Той понеже е мн ербап и живее в района е извикал приятели да бият заподозреният за убийството, който се е защитавал и е бил сам с гаджето си. А наглите нападатели се опитаха да извъртят историята, че бакшиша е бит от 4 души... Ако е станало така който си го е търсил си го е намерил, вместо културно да се извини и да излезе от улицата...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари