Избраха "Мисис Баба" 2015

1
Дони Василева спечели шестото издание на конкурса "Мисис Баба 2015"
Дони Василева спечели шестото издание на конкурса "Мисис Баба 2015"

Дони Василева спечели шестото издание на конкурса "Мисис Баба 2015", който по традиция се проведе навръх Бабинден.

12 кандидатки дадоха пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота и внучета.

Миналогодишната победителка Цветеслава Гълъбова предаде своята корона на Дони и беше и представителя на България в четвъртото издание на международния конкурс „Grandma Universe“ 2015. Участие в тази надпревара заявиха представителки от 10 държави.

Събитието по традиция имаше и благотворителен характер. Средствата бяха предоставени на КГБ – Клуб на готините баби, в продължение на тяхната инициатива за подкрепа на студенти в неравностойно положение.

Ето и победителките в конкурса "Мисис Баба 2015":

- Трета подгласничка – Антоанета Радомирова от Несебър. Има висше образование, ръководи собствен бизнес – хотелиер. Хобито й е гобленарство, има дъщеря и син, както и две внучета на 13 и 5 години.

- Втора подгласничка – Силвия Попова от София. С висше икономическо образование, собственик на частна фирма за внос и търговия с медицински продукти. Обича да спортува, има две дъщери и внучка на 3 месеца.

- Първа подгласничка – Антоанета Димитрова от София. Преподавател във ВМУ – София, специалност акушерка. Обича да пее и танцува, има две дъщери и една внучка.

- "Мисис Баба 2015" – Дони Василева от София. Занимава се с частен бизнес, има три деца, внук на 6 години и внучка на 3.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари