Избори до дупка! И бой, бой…

1
Подготовката започна и тръгнаха ганьовци избори да правят
Подготовката започна и тръгнаха ганьовци избори да правят

Тъй рече пред дни по БТВ Георги Марков, бивш агент на ДС от 1972 г. с псевдоними Николай и Стефан, бивш конституционен съдия, бивш кандидат-президент през 2006 г. (спечелил 2,716%), но активен настоящ политик и пръв съветник на Бойко Борисов.

И направи Георги Марков подробна характеристика на своя премиер: изключително добър човек, много благ, разбран, раздаващ държавни постове най-вече на бивши и настоящи комунисти, но недооценен, неразбран, поруган. Засрамих се, когато слушах политика, защото аз не мисля така, но кой ли ме пита?! И се възхитих в същото време, когато виждах буйния пламък в очите му, когато се поддавах на патетичните му слова и призиви – това така добре илюстрира подвига на комуниста, от който се учехме преди. И в същото време го резили. Защото излиза от устата на Георги Марков, готов на всичко и името на правдата и демокрацията, в името на вожда и учителя му – Бойко Борисов! И в заключение рече байрактарят на ГЕРБ: ИЗБОРИ, ИЗБОРИ ДО ДУПКА! И БОЙ, БОЙ…

Повярвах му – ще спечелят изборите с такива пламенни хора и съветници. Подготовката за изборите започна, започнаха да копаят дупката, взеха сопите в ръце и тръгнаха ганьовци избори да правят. В името на демокрацията – значи в наше име.

Вие помните ли, че същият този Георги Марков, когато беше депутат, кацна да едно дърво пред Народното събрание, за да наднича през прозореца кой как гласува?

Умирам от любопитство какво ще направи сега?! За да спечели любимецът му и тези избори

Ц. Стайкова

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари