На кого ни оставяш, бащице... Или какво ни каза тази сутрин Георги Марков

4
Бойко ги направи смешни. Майчето влезе благодарение на Танчето. Ще бъдем натиснати да се лишим от Коледа - тези и други бисери излязоха от устата на върлия защитник на Борисов
Бойко ги направи смешни. Майчето влезе благодарение на Танчето. Ще бъдем натиснати да се лишим от Коледа - тези и други бисери излязоха от устата на върлия защитник на Борисов Видео: БНТ

Бисерите, които излязоха от устата на върлия защитник на Борисов

Бойко ги направи смешни. Майчето влезе благодарение на Танчето. Ще бъдем натиснати да се лишим от Коледа. Убийците на СДС от ДСБ. Днес искат да ни оправят... Няма мутри в парламента, бе! Всички са като Ален Делон. Боже, колко са почтени! И какъв държавен глава имаме...

Тези и други бисери излязоха от устата на Георги Марков - върл защитник на ГЕРБ и Борисов, който често си служи с емоционални слова и гръмки изказвания с неподправено фамилиарничане, пише FrogNews. Марков многократно е предупреждавал Борисов за политически хаос и дори си позволява да го съветва в социалните мрежи. Ето така, например, преди дни призова: "Бойко, не пипай мандата".

Разбира се, Марков не пропусна да прокара и критики към президента Румем Радев - върл противник на кабинета Борисов и едната половина в острия конфликт между "Дондуков 1" и "Дондуков 2". Заради призива му "Мутри вън!" в разгара на антиправителствените протести основна опорка в момента е "президентската партия в Народното събрание". Марков спомена размаханият юмрук, който силно възмути управляващите и техните приближени.

Има един цял анти-ГЕРБ фронт, обясни Марков и с горчивина заяви:

"Приемайте нова Конституция, давайте мажоритарния закон на масата, намалявайте броя на депутатите. Правете метра, магистрали. Бойко ще ви даде джипката. За трети път в България победени ще управляват страната. Тия ще ни вкарват в такава национална катастрофа, от която пак Борисов ще трябва да ни спасява. Спасителите свършиха, той е последният!", отсече пламенно Марков.

По въпроса възможен ли е ГЕРБ без Борисов Марков коментира:

"Питате ме за царска партия без цар. ГЕРБ е мажоритарна партия, Бойко я създаде. Бойко срещу останалите е 9 на 0. Няма никакво противоречие. Проблемът, че не може да управлява той е избирателният закон на БСП, който обрича България на коалиция с коалиция. Ние сме вече в политическа криза. Има парламент, в който има партии, в които не са гласували 50% от гражданите. Партиите на негласувалите са повече", допълни още Марков.

По думите му добрият приятел на Ердоган в лицето на Борисов вече го няма и това вещае мигрантска вълна, когато времето се затопли. Освен това над България е надвиснала опасността от джендеризацията, което ще остави българските семейства без Коледа. Марков повдигна и македонския въпрос, който бе една от основните политики на патриотите в лицето на ВМРО, които обаче останаха под 4-процентовата бариера и са извън Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари