Иван Бакалов: Най-голямата чалга беше Борисов - тежка, безпросветна, просташка

2
Това е истинската чалга, а не шоуто на Слави, което можеш да прескочиш с дистанционното
Това е истинската чалга, а не шоуто на Слави, което можеш да прескочиш с дистанционното Снимка: Вилдан Байрямова, Bivol.bg

От изборите насам периодично се извисяват гласове на възмущение - ама как чалгаря ще ни управлява, ще ни реформира и т. н. Леко позатихнаха, защото партията на чалгаря не внесе чалга в парламента, а известен дух на нормалност и по-нормални хора. Но току проблесне някой с такива възгласи. И къде е чалгата?

Най-голямата чалга беше Борисов. Тежка, безпросветна, просташка, която опростачи цяла България от децата до върховете на държавната администрация. Това е истинската чалга, а не шоуто на Слави, което можеш да прескочиш с дистанционното. Слави не са го давали по три пъти в новините по три пъти на ден да говори простащини, лъжи и демагогии. И едно е шоу, друго е централните новини.

В Трифонов хората виждат ни повече, ни по-малко от инструмент, с който да отстранят Борисов. Елементарно. Председател на парламент да стане юристка, а не онази кофа, министър да стане някой с по-сериозно образование и по-възпитан. И т. н. Такъв лост виждат в партията "Има такъв народ". Призивите, че тя била на олигархията и прочее прокоби са само опит да се закрепи още Борисов. Олигархията е Борисов. Който не знае значението на думата, да си направи справка в нета.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари