Избирателната активност в Русе е по-ниска спрямо първия тур

2
Миналата неделя към 11:00 часа са гласували 10% от избирателите
Миналата неделя към 11:00 часа са гласували 10% от избирателите Снимка: БТА

Миналата неделя към 11:00 часа са гласували 10% от избирателите

Избирателната активност в община Русе към 11:00 часа е 6,28 процента. Гласували са 8455 души от общо 134 565, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в крайдунавския град Милена Хинкова, цитирана от БТА.

Активността е по-ниска спрямо първия тур на изборите миналата неделя, когато към 11:00 часа бяха гласували 9,98 процента от избирателите.

Хинкова обясни, че изборният ден протича нормално, като до момента няма подадени жалби в ОИК.

В няколко секции е имало проблем с машините. Две от устройствата не са заработили. В тези секции гласуването се извършва само с хартиени бюлетини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    наблюдател
    Колко нагъл трябва да си, за да виждаш, че гражданите на Русе не те искат, а ти да изпълняваш партийно поръчение, да стоиш до дупка...що за безОчие и наглост Пънчо? Докога ще стоим гражданите на Русе търпеливо в безвремието, да търпим да ни насадят отново кмет, който не искаме. Къде остана ентусиазъма на русенските граждани??? Крайно време е да се направи нещо по-различно от последните безхаберни 4 години. Достойните думи вече нямат стойност, а само ала-бала.Бъдеи честен, Пънчи. Върви си!!!
  • -4
    7
    Toni
    Кмет на Русе ще е Пенчо Милков.
  • 3
    6
    Радослав Обрешков
    А нещо по въпроса, че с такава нищожна избирателна активност който и да е кмет ще е абсолютно нелегитимен?
  • 1
    5
    ДС
    Пънчо се надява на нова приятелка
  • 7
    4
    русенец
    На миналите имаше някакъв минимален избор между 12 лайна. Сега изборът е между две еднакво тъпи лайна. Което изберете е все едно. Аз отивам за гъби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари