Иво Сиромахов: За парламента тръгват да се борят пет - шест хиляди кандидати, които са все гладни хора

1
Аз не съм гладен, пък и съм свикнал да си изкарвам парите с честен труд, така че парламентът не ме интересува, написа още във фейсбук Иво Сиромахв
Аз не съм гладен, пък и съм свикнал да си изкарвам парите с честен труд, така че парламентът не ме интересува, написа още във фейсбук Иво Сиромахв Снимка: Facebook

Аз не съм гладен, пък и съм свикнал да си изкарвам парите с честен труд, така че парламентът не ме интересува, написа още във фейсбук Иво Сиромахв

Сценаристът и актуален водещ на шоуто на Слави Трифонов - Иво Сиромахов, обяви публично, че няма да се кандидатира за депутат на страницата си във Фейсбук, като същевременно с присъщата си ирония се присмя на всички кандидат-депутати.

"За мен е голяма чест да ви съобщя, че няма да се кандидатирам на тия избори. Нито на следващите. Нито на по-следващите или когато и да било.

За парламента тръгват да се борят пет-шест хиляди кандидати, които са все гладни хора, а и не им се работи. Те имат нужда от вашите пари. Гласувайте за тях.

Аз не съм гладен, пък и съм свикнал да си изкарвам парите с честен труд, така че парламентът не ме интересува.

Подкрепете гладните!

Дайте им шанс!

(търсих снимка с вратовръзка, но нямам, затова турих тая)"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари