Иво Инджов: Комай само в България жената "дарява" бащата, свекъра и свекървата с дете

4
Журналистът коментира новината, че Ники Михайлов и Николета Лозанова станаха родители на момиче - Борислава
Журналистът коментира новината, че Ники Михайлов и Николета Лозанова станаха родители на момиче - Борислава

Журналистът коментира новината, че Ники Михайлов и Николета Лозанова станаха родители на момиче - Борислава

Футболният вратар Николай Михайлов, син на Борислав Михайлов /дългогодишен шеф на БФС/, и Николета Лозанова станаха родители на момиченце. Бебето е кръстено на дядо си - Борислава. В тази връзка Иво Инджов, доцент по журналистика във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" (2015-2023) и експерт по политически комуникации публикува коментар в социалната мрежа.

"По повод на новината в меродавния "24 часа" "Николета Лозанова дари Ники Михайлов с дъщеря, кръстиха я на Боби Михайлов" мога да отбележа, че комай само в България:

- жената / майката "дарява" мъжа / бащата с дете;

- тя "дарява" с него и свекървата и свекъра;

- раждането на детето...

Патриархатът с неговите ролеви модели си тръгва бавно от "клета майка България", а популярните медии с техния език правят всичко възможно да удължат разлагащото му и зловредно действие", написа Инджов във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Браво!
    Точно така е. А да не говорим колко важна за съдбините на родината е новината, че тези два боклука са се размножили. Сигурно вече са определили дата кога се татуират и насиликончат малкото.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари