Изписаха първото бебе на Русе за 2023 година

49
Владимир тежи 3950 грама и е 49 см
Владимир тежи 3950 грама и е 49 см

Владимир е с тегло 3950 грама и е 49 см

Зам.-кметът Златомира Стефанова поздрави родителите на първото русенско бебе за 2023-та година на изписването му от Акушеро-гинекологичния комплекс към УМБАЛ „КАНЕВ“. Тя се срещна и със старшата сестра на неонатологичното отделение Галина Барбукова и благодари на медицинския екип за професионализма и отговорността, с които посрещат новия живот.

Младото семейство получи подарък и поздравителен адрес от кмета на Община Русе Пенчо Милков с пожелание за здраве и много любов в семейството.

Първото бебе на Русе е момченце и проплака на 2 януари в 17:00 ч. То е с тегло 3950 грама и е 49 см. Владимир е първа рожба на младата майка Моника Асенова, като двамата са в добро здраве и заедно с бащата Светослав вече споделят радостта в обкръжението на своите близки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари