Иво Андреев е застреляният мъж на "Женския пазар"

14
Опитът да създаде дом в България му взе живота, пише негова близка
Опитът да създаде дом в България му взе живота, пише негова близка

Опитът да създаде дом в България му взе живота, пише негова близка

Мъжът, който бе застрелян в района на "Женския пазар" в София се казва Иво Андреев.

Това става ясно от публикация в социалните мрежи. Ето какво написа Iva Roudnikova в своя профил:

"С Иво Андреев се запознахме в редакцията на списание “Едно”, когато той беше още почти дете и караше скейт. Притежаваше мъдрост и лоялност, нетипични за едно момче на 20. Смело момче, което може да плаче. Чист.

Работехме заедно, говорехме много и се смеехме на моите опити да си ъпдейтна жаргона с помощта на чувствително по-младите от мен Иво и Росен. Години по-късно започнахме да се виждаме по протести, познавах жената на Иво, фотографката Надя Андреева. Оказа се, че живеем в един квартал, до Женския пазар. Иво и Надя, вече като прекрасно семейство с малко момиченце и момченце на път, бяха много отдадени на мечтата да изградят собствения си дом.

Тя се шегуваше, че тяхната история може да бъде озаглавена “Любов по време на ремонт”, или “Сто години ремонт”. Днес научих, че Иво Андреев е бил застрелян пред очите на жена си от съсед, бивш военен, "заради една врата”. Стана така, че опитът да създаде дом в България му взе живота. Много съжалявам, Ивчо, за това сме виновни всички."

Мъжът беше прострелян в района на Женския пазар в София. Той издъхна в линейката на път към болницата. Соченият за извършител е задържан. По предварителна информация той е бивш военен и е работил и като шофьор на таксиметров автомобил. Сигналът за стрелбата е подаден малко след 12 ч. в петък на спешния телефон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Озирис
    Когато се вкарат Крумовите закони / смърт за смърт/, тогава ще има спокойствие и резон!!!!
  • 9
    2
    123
    Не познавам жертвата, но струва ли си заради една междинна врата във входа да завършиш живота си по този начин?Толкова ли много е държал на нея? Звучи безкрайно нелепо. Има си общо събрание на етажната собственост, съд и т.н., където да се решават междусъседки спорове. За убиеца е ясно.
  • 16
    1
    Amber
    Скапана държава!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари