Иван Иванов: ГЕРБ са безполезни за русенци, водят ги само партийните им интереси

1
Общинските съветници от БСП ще бойкотират провеждането на извънредната сесия на 26.08.2022 година
Общинските съветници от БСП ще бойкотират провеждането на извънредната сесия на 26.08.2022 година

Общинските съветници от БСП ще бойкотират провеждането на извънредната сесия на 26.08.2022 година

Според тях, свикването на извънредна сесия по този дневен ред, е всъщност неуспешен опит от страна на ГЕРБ-СДС, за начало на предизборна кампания, предаде Русе Медиа.

Иван Иванов поясни, че опита да се иска от кмета Пенчо Милков да даде отчет по отношение на свършеното от него по темата с трафика на камиони, не е коректно, защото тези въпроси са извън неговата компетентност и извън компетентността на общинския съвет. Според БСП, въпросната утрешна сесия, ще е само една говорилня. Няма конкретни предложения и внесени решения, които да са били разпределени и разгледани по съответните комисии.

Според Иван Иванов, „ГЕРБ-СДС са безполезни за нашия град и за русенци, водят ги само партийните им интереси. Нас ни интересуват гражданите и затова ние предложихме на председателя и на кмета да организират утре вечер обществено обсъждане по тези проблеми.“

Подробности можете да видите във видеото, където мнение и позиции по свиканата утре извънредна сесия взеха още Пламен Рашев и Биляна Иванова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Червен Пенчо
    Много си е добре града, не виждам какво не ви харесва! Тук там някоя дупка, овреме на време малко мирис, и понякога малко задръстване на улицата на камионите.. ама нищо важно, капиталистически прищявки да се движите с коли, вместо по социалистически- пеша!
  • 7
    9
    русенец
    По-безполезни от БСП надали има. А и как ще участват в заседание по трагичното положение в града ни, сътворено именно от техния кмет, потомъчето на един убиец
  • 11
    8
    До 7
    До 7: бсп са рядка комунистическа дрисня.
  • -6
    7
    До 6
    До 6: "бсп е рядка сащническа дрисня"!
  • 8
    6
    Сталин
    БСП са рядка руска дрисня
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари