Иван Гешев: Длъжни сме да сложим край на черната статистика по пътищата

1
Рано тази сутрин трима души загинаха край село Руйно
Рано тази сутрин трима души загинаха край село Руйно Снимка: БГНЕС

Рано тази сутрин трима души загинаха край село Руйно

За спешни действия в областта на пътната безопасност призова главният прокурор Иван Гешев след днешния пътен инцидент в Силистренско, при който загинаха трима души, предава БТА.

Поредни три жертви на войната по пътищата. Млади хора, които губим без време. Представителите на всички отговорни институции сме длъжни да сложим заедно край на тази черна статистика. Времето на намеренията изтече, нужни са спешни действия!“, написа Иван Гешев в акаунта си в Twitter.

Рано тази сутрин трима души загинаха край село Руйно, община Дулово, след като лек автомобил, с общо петима пътници, е излязъл от пътя и се е преобърнал в крайпътна нива. По информация на МВР - Силистра загинали са шофьорът на автомобила – на 39 години, и двама мъже – на 22 и 30 години.

Седемнайсетгодишно момче е настанено в местната болница, а друг 20-годишен пътник е прегледан и освободен за домашно лечение.

През изминалото денонощие в страната са станали 28 катастрофи, при които един човек е загинал, а 35 са пострадали, съобщиха по-рано от МВР. В София са регистрирани пет тежки инцидента и 28 леки, при които няма жертви, но има петима пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари