Иван Демерджиев: МВР няма да бъде замесвано в тази война

0
По думите му над 160 полицаи в момента охраняват различни лица
По думите му над 160 полицаи в момента охраняват различни лица Снимка: БТА

По думите му над 160 полицаи в момента охраняват различни лица

Активизирането на прокуратурата се отразява на работата на МВР, заяви служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по време на блицконтрол в ресорната парламентарна комисия. Той отговори на въпрос на съпредседателя на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов относно взрива в близост до автомобила на главния прокурор Иван Гешев и раздора в прокуратурата, и дали това се отразява на съвместната работа на държавното обвинение с МВР.

"За съжаление ни се отразяват в различни посоки", коментира в отговор Демерджиев, цитиран от БТА. "Възлагат ни се множество интензивни процесуални действия, голям обем призовки, които трябва да разнасяме ежедневно на различни лица, тъй като изведнъж се активизира прокуратурата", допълни той.

По думите му над 160 полицаи в момента охраняват различни лица. "Дълбоко се съмнявам всички тези лица да имат нужда от такава охрана“, добави той. Демерджиев отбеляза, че всяко едно от тези лица се охранява по-добре дори от него.

"МВР няма никакво отношение към тези събития. МВР няма да позволи да бъде замесвано в тази война по някакъв начин", подчерта министърът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари