Иван Белчев: Украинските гребци в Русе могат да бъдат мобилизирани

4
"Досега доброволци, фирми, НПО организации от Русе и националния треньор по кану-каяк Евгени Недев се грижеха за украинските младежи, но финансова помощ от държавата и общината липсва", алармира Белчев
"Досега доброволци, фирми, НПО организации от Русе и националния треньор по кану-каяк Евгени Недев се грижеха за украинските младежи, но финансова помощ от държавата и общината липсва", алармира Белчев Снимка: Фейсбук

"Това може да е последното влизане на украинските гребци на гребната база Николово край Русе, защото все още пари за техния престой не са намерени"

Затова алармира екоактивистът Иван Белчев в своя фейсбук профил. Той предупреждава, че младите украински гребци, които са над 16 г. ще бъдат мобилизирани и няма да могат да продължат спорната си кариера. Ето какво още написа Белчев:

"Досега доброволци, фирми, НПО организации от Русе и националния треньор по кану-каяк Евгени Недев се грижеха за украинските младежи, но финансова помощ от държавата и общината липсва.

Призивът е към държавните и местни институции да се заделят средства от отпуснатите за бежанците от Украйна европейски пари, защото дарителската сметка е на привършване.

Ако тези младежи си тръгнат, то тези над 16 г. ще бъдат мобилизирани и няма да могат да продължат спорната си кариера.

Община Русе Министерски съвет на Република България Министерство на младежта и спорта

Видео от квалификацията на украинските гребци на гребната база в Николово. Утре, събота 30.04 ще се проведе официалната състезание-селекция за европейско първенство за юноши."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    3
    Нели КОЛЕВА
    Г-на екоактивист Белчев да бъде така добър да чете,преди да говори. Заповедта на укр. президент Зе се отнася за мобилизация на хора от мъжки пол в диапазона на18-60 години. Ако не разбира укр.език ,то хората от гребната база ще му преведат заповедта. Давам му непоискан съвет -първо да чете,после да дава интервюта.
  • 14
    2
    Иван Забелчев
    Ванка, Ваня, ей върви в София там педалете сте на мода и почит, в Русе не че ви няма ама малко по зорлем се реализирате
  • 14
    1
    Пак ли ти бе
    Преди твоето писание във ФБ имаше реакции на други организации и на местната и държавната власт. Стига с пъченето ти по медиите. Някак си куха и смешна е "загрижеността" и "активността" ти, т.е. псевдоактиността ти еи мъките ти да си правиш PR. Няма да станеш повече от това, което си, а то е да не пишем ......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари