Иван Белчев: Хора над 75 години ми споделиха, че са нямали никакви проблеми с гласуването с машини

4
Получих упрек, че нищо не правим в този парламент, сподели депутатът от Русе
Получих упрек, че нищо не правим в този парламент, сподели депутатът от Русе Снимка: Личен архив

В Русе имаше секции с над 30% невалидни бюлетини, а 2 години по-късно процентът беше под 1

В деня на християнското семейство ние честваме едно от най-важните неща за нас, а именно семейството. Християнските ценности са основа в нашето общество - да обичаме ближния, да помагаме на тези изпаднали в трудност, да уважаваме близки и приятели, да уважаваме себе си и човека, с който сме си избрали да споделим живота си, да сме отговорни към децата си и не на последно място да сме отговорни към обществото ни.

Първия ми пример в живота за християнски ценности са родителите ми, които ми дадоха изключително много. По-късно оцених и тежестта на отговорността да даваме добри примери на децата си - знам, че от нас самите идва посоката, която ще напътства нашите деца. Понякога забързаното ежедневие и стресовите ситуации ни възпрепятстват да дадем най-доброто от себе си, но аз се радвам че имаме традиции и обичаи като тези в днешния ден, на които да се уповаваме.

Аз съм щастлив, че имам едно изключително сплотено семейство, в което съм получавал първите си примери за живота. Получил съм толкова много като морални принципи, любовта към природата, малките трикове за как да си засадим дърво… и най-вече отдадеността и загрижеността един към друг. Към всички.

Днес съм със семейството си. Това е най-важното и винаги ще бъде.

Снимката е от посещението ми днес в пенсионерски клуб "Добружанска среща", където освен всички добри пожелания, получих и упрек, че нищо не правим в този парламент. За един месец не успяхме да решим важните проблеми на българите, защото се занимаваме с незначителните на пръв поглед теми, което е определено така - цялата енергия на повечето партии отива да дезинформира и насъсква обществото един към друг. Жени и мъже над 75 години ми споделиха, че са нямали никакви проблеми с гласуването с машини, а тези от тях, които са били членове на секционна избирателна комисия са приключвали отчета изключително бързо и точно. Хартиените бюлетини са също лесни за гласуване, но и лесно могат да бъдат обявени за невалидни при преброяването - факт, които можем да видим най-явно при последните местни избори. В Русе имаше секции с над 30% невалидни бюлетини, а 2 години по-късно процентът беше под 1.

Аз продължавам да търся отговори на въпросите свързани с проблемите на Русе и региона, да давам предложения и да стартирам дискусии за подобряване на живота на българите, и да отстоявам правата на съгражданите ми за честни и свободни избори.

Иван Белчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    мама леоне
    ушат пън
  • 2
    6
    Бат Пеню
    Не каза всичко господине, даже един 100-годишен човек каза, че иска да гласува само с машина, никаква хартиена бюлетина. Ама ти вярваш ли си на това което си написал, бе човече?! Партийката ти така повелява и ти повтаряш опорки.
  • 4
    5
    123
    не мога да го търпя този ушатия палячо.
  • 3
    4
    Aloo
    Децибелите хващат ли ги хората на 85, 80, 90 че 💯 години, никакви машини не им се опират, направо не знаят на кой свят са. Кво семейство, не Кесийков не те ли виждат хората като единак и как от време на време вземаш синовете си. Посочи къде точно, до блока, където живееш си посадил едно стръкче трева, не дърво, защото такова не се вижда. Говориш врели некипели и общи приказки. Как ще подобриш живота на хората като се искат много политики, а ти хабер си нямаш от тях. Скрий се, че си смешен и жалък.
  • 10
    3
    ?!?
    тъщата е на 82 години, телефон с тъчскрийн не признава, ама си гласува с машина та стой и гледай! щелия панаир е, че не могат да правят манипулации с машинния протокол!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари