Иван Бакалов: Вече не сте жалки, а направо смешни!

5
До края на света ли мислите, че ще управлява Борисов, докато вземете пенсия ли ще го обслужвате? Не усещате ли, че имената ви са опозорени?
До края на света ли мислите, че ще управлява Борисов, докато вземете пенсия ли ще го обслужвате? Не усещате ли, че имената ви са опозорени?

Едновременното прекъсване на програмите и пряко включване от дома на човека с най-много менискуси в света, което извършиха трите големи телевизии, показва, че и трите са на каишка. Нареждат им и те веднага пускат. Няма значение частни ли са, обществена ли е.

Не знам дали разбират работещите в тези телевизии, че това е позор. Позор от професионална и морална гледна точка. Те свалиха телевизиите на нивото на Северна Корея.

Така ли мислят да я карат - с непрекъснати включвания на домашното видео на премиера? Какво ще стане - ще му увеличат броя на депутатите ли? Някак ще го задържат на власт?

Позорното място по свобода на словото на страна от ЕС се дължи на всички тези безгръбначни уж професионалисти в медиите. Как пък един не се възмути и да напусне, да каже, че не може да слугува повече. Милен Цветков, беше такъв пример, не приемаше да го мачкат и го сваляха от екран. Ама бил чепат, ама бил особняк, нали... Само с неговия пример ли ще остане телевизионната колегия?

Спрели са предаването и на Веселин Дремджиев, не му плащали, уж финансови неуредици.

И в тази ситуация се намират журналисти да обясняват, че незаслужено ни слагат на 112 място по свобода на словото, не били прави анкетьорите от Репортери без граници.

Засрамете се, огледайте се в огледалото. Вече не сте жалки, а направо смешни - до края на света ли мислите, че ще управлява Борисов, докато вземете пенсия ли ще го обслужвате? Не усещате ли, че имената ви са опозорени? Или това за вас не е от значение?

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари