Иван Бакалов: Митническият скандал е пропаганда на Бойко Борисов

1
Със снимките на пудел и пачки, които изтекоха в различни сайтове, се цели да се пришие политически на ПП-ДБ съпричастност, смята журналистът
Със снимките на пудел и пачки, които изтекоха в различни сайтове, се цели да се пришие политически на ПП-ДБ съпричастност, смята журналистът Видео: вестник СЕГА

Със снимките на пудел и пачки, които изтекоха в различни сайтове, се цели да се пришие политически на ПП-ДБ съпричастност, смята журналистът

Митническият скандал, който в последните дни наред с други скандали разтърси държавата, е организиран от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с пропагандна цел. Това коментира в предаването (О)позиция на "Сега" журналистът Иван Бакалов.

"Съчиняват престъпна група. Парламентът прави комисия да разследва Асен Василев за митниците. Това е направено да излиза в новините. Това е целта - пропаганда. Затова се правят организирани престъпни групи и комисии", каза Бакалов и направи паралел със скандала "Нексо", който започна с шумна акция, а след това безславно приключи, без да се стигне до съд.

По думите на Бакалов със снимките на пудел и пачки, които изтекоха в различни сайтове, се цели да се пришие политически на ПП-ДБ съпричастност. "Но не видях обвинения към Живко Коцев, че е участвал в организирана престъпна група", посочи журналистът.

"Борбата е толкова на живот и смърт, че си мисля, че Паскал (обвинен в аферата, който се издирва, б.а.) трябва да се скрие дълбоко, за да не го последва съдбата на Нотариуса. Той е застрашен", смята Бакалов.

Според него Коцев е "е същото ченге" като тези от "котилото на Борисов".

"Политическата криза е ГЕРБ и конкретно Борисов. Защото той не е разследван и не е вкаран в съда, има за какво. Той е токсичен. Затова правим избори непрекъснато и няма възможност за стабилно правителство. Борисов да го вкарат в съда. Това ще е изходът от политическата криза", заключи Бакалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    иванчо,
    Освен снимки има и съдебни протоколи четени на комисия в парламента! И те ли са фейкове, а СРС-тата със записи и те ли са фейкове?!? Поредната лъжа ПП-ейска лъсна, този път най-голямата: най чистите политици, тези от ПП-ДБ се борят с корупцията! Ако бяха Пинокиовци, щяха да ровят земята с носовете си!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари