Искам да се евакуирам от диктатурата на глупостта и нищожествата в България

0
Но най-тревожното е, че народът търпи
Но най-тревожното е, че народът търпи Снимка: Dunavmost, архив

Едната снимка задължително върви с другата. Като държа да уточня… нищожество може да е същество с висок интелект, на висока позиция, даже тогата не те спасява от опасността да си нищожество

А иначе, когато все пак искаш да разсъждаваш логично ще видиш, че ако всичко беше постановка досега да беше разследвано 100 пъти, Мата Хари да беше разнесена по всички парцали и чекмеджето да се беше превърнало в емблема на Бойковата невинност. Но да… ключът е в изречението: Нормален човек не би си държал така парите…

Не, не е нормален. И държавата не е нормална. Но най-тревожното е, че народът търпи.

При положение, че лицето от снимката само се разпозна, призна, че това са неговите чекмеджета, но отказва да каже кой му ги е натъпкал… и все още има кой да се връзва на истории за мало$мни, и все още има кой да замита вонята с тога, и все още има кой да поддържа тази гавра с разума… Този народ си заслужава съдбата.

Въпросът е къде да се евакуирам от диктатурата на глупостта и нищожествата! Защото истината за моя народ ме настига, където и да съм по света. И от нея няма убежище.

Ирина Асьова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук