Информация за приема след 7-ми клас в Русенско

0
Важни разяснения за приема на документи за класиране в профилираните и професионалните гимназии, в профилираните и професионални паралелки в средните училища на територията на област Русе
Важни разяснения за приема на документи за класиране в профилираните и професионалните гимназии, в профилираните и професионални паралелки в средните училища на територията на област Русе

Информация за организацията на прием на документи за класиране след VII клас в профилираните и професионалните гимназии, в профилираните и професионални паралелки в средните училища на територията на област Русе за учебната 2017 г./ 2018 г.

  1. Всички основни училища от област Русе приемат документи на учениците в училището, в което завършват основно образование след VII клас.
  2. Средните училища в гр.Бяла, гр.Две могили, гр.Ветово, гр.Глоджево и гр.Сливо поле приемат документи на учениците в училището, в което завършват основно образование след VII клас.
  3. Всички ученици от средни училища от гр.Русе, които завършват основно образование след VII клас, подават документи в ОУ „Иван Вазов“-Русе.
  4. Ученици от други региони, които кандидатстват за прием в училища на територията на област Русе, подават документи в избрано от тях основно училище на територията на област Русе

Училищните комисии за приемане на документи работят със следното работно време:

  • За I-ви етап на класиране: от 16.06.2017 г. до 22.06.2017 г. включително

с работно време от 08:00 часа до 18:00 часа всеки работен ден и

                             от 09:00 часа до 13:00 часа в почивните дни

  • За III-ри етап на класиране: от 11.07.2017 г. до 13.07.2017 г. включително

с работно време от 08:00 часа до 18:00 часа всеки работен ден

ВАЖНО: За кандидатстващите за обучение по специалности от професии в професионални гимназии и в професионални паралелки в СУ се представя оригинал и копие на медицинско свидетелство, издадено от общопрактикуващия лекар на ученика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари