Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Има-няма Ковид, но карантината си върви...

3
Останах изненадан, когато ни посети полиция за справка дали лицето е под карантина
Останах изненадан, когато ни посети полиция за справка дали лицето е под карантина Снимка: БГНЕС

Дядо ми е на 87 години. Една сутрин се почувства зле и посетихме личния лекар, който ни даде лист с който да отидем на следващия ден в спешното отделение на болницата.

Беше приет с бронхит пневмония, като имаше съмнения за Ковид-19, но при направени 2 теста се оказаха отрицателни. Дядо ми също няколко пъти е питал дали няма Ковид-19, но лекарят му казал, че няма да е в това отделение ако е инфектиран. На 5-я ден от постъпването ми се обадиха да го вземем за домашно лечение, защото беше по добре. 

Останах изненадан, когато преди няколко дни на адреса по лична карта на който живее ни посети полиция за справка дали лицето е под карантина. И от тук идват въпросите:

Защо никой не ни е казал, че има Ковид-19 при вземането от болницата? Защо, ако е имал Ковид-19 е изписан от болницата на 5-тия ден? Защо, ако е толкова опасна тази болест е оставила 87-годишен човек да се прибере вкъщи при болната си 84-годишна жена? Защото здравната каса се краде и никой нищо не прави?..

(Автор: Михаил Костов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

С ракия от дюли и декември става юли!

Харесай Дунавмост във Фейсбук