Илон Мъск: Вероятността за ядрена война нараства бързо

0
Американският предприемач и милиардер Илон Мъск смята, че вероятността в света да избухне ядрена война се увеличава много бързо
Американският предприемач и милиардер Илон Мъск смята, че вероятността в света да избухне ядрена война се увеличава много бързо Снимка: Getty Images

Американският предприемач и милиардер Илон Мъск смята, че вероятността в света да избухне ядрена война се увеличава много бързо

„Вероятността за ядрена война нараства бързо“, написа в "Туитър" основателят на Tesla в отговор на поста на шведско-американския професор Макс Тегмарк за „един от шестте шанса за глобална ядрена война“.

Под туита на Мъск някои потребители изразиха надежда, че той вече си е „купил бункер”. Други пък го съветват да се занимава с бизнес, а не с политика.

Припомняме, че преди няколко дни американецът предложи Тайван да бъде включен в състава на Китай като специална икономическа зона, а също така описа и плана си за мирно разрешаване на конфликта в Украйна.

Министерството на външните работи на Руската федерация го разглежда като обществено обсъждане.

В своя „план“ Мъск нарече Крим руски и попита потребителите за териториалната принадлежност на полуострова и Донбас. Мъск също така призна, че „Украйна няма да победи Руската федерация", тъй като населението на последната е три пъти по-голямо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари