Илон Мъск се подигра със Зеленски

3
Мъск публикува ироничен фотомонтаж във връзка с исканията на украинска президент за военна и финансова помощ
Мъск публикува ироничен фотомонтаж във връзка с исканията на украинска президент за военна и финансова помощ

Мъск публикува ироничен фотомонтаж във връзка с исканията на украинска президент за военна и финансова помощ

Украинските власти изразиха възмущението си от публикация на милиардера и собственик на социалната мрежа "Екс" (известна до неотдавна като "Туитър") Илон Мъск, в която той се подиграва на украинския президент Володимир Зеленски.

Тази нощ Мъск публикува ироничен фотомонтаж, на който е показан напрегнатият Володимир Зеленски, с надпис, който гласи: "когато са минали пет минути, а ти още не си поискал милиарди долари помощ".

Публикацията на Мъск е във връзка с исканията на украинския президент за оказване на военна и финансова помощ от страна на западните съюзници на Украйна, пише Novini.bg.

В Киев публикацията не бе посрещната с възторг. "Всяко мълчание или всяка ирония по отношение на Украйна днес е директно окуражаване на руската пропаганда, която оправдава насилието и разрушенията", заяви Михайло Подоляк, съветник на президента Зеленски.

Председателят на украинския парламент Руслан Стефанчук също коментира публикацията на Мъск, като направи иронична забележка, че милиардерът се "е опитал да превземе Космоса", но се е посрамил "за пет минути".

Според Франс прес с изказването си Стефанчук намеква за провала с ракетата на Мъск "Старшип", която експлодира при първото си изстрелване през април - изстрелване, което въпреки това Мъск оцени като "невероятен" първи тестови полет, припомня БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    Зелка на тарелка
    Не е толкова зле. На засегнати се правят. А кой шляпа с гнусните еврейски ръчички на нацисти в Канада? Шарли мълчи, а света има нужда от ирония.
  • 12
    2
    haha
    Doбре казано... укробоклуците са много нагли и лъжливи.
  • 19
    1
    ники
    Трябваше отдавна всички да са си го сложили на ху. тоя шибан долен наркоман и нямаше да измрат толкова хора даеба и боклука му мръсен долен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари