Илияна Йотова ожени сина си

3

Президентът Румен Радев бе гост на церемонията

Още един важен пост зае вицепрезидентът Илияна Йотова на 5 септември. Не с мандат, а за цял живот - стана свекърва на красавицата Кристияна.

Марин, синът на вицето и на известния проф. Андрей Йотов, се ожени за любимото момиче на много изискано и най-вече много весело тържество в събота в Правец, разказаха участници в щастливото събитие. А снаха и свекърва определено са извън всякакво клише за подобни отношения. Йотова не крие обичта си към избраницата на своя син, пише вестник 24 часа.

Марин навърши този август 32 г. Двамата младоженци са връстници, отдавна живеят заедно, но романтичното предложение за годеж идва през май миналата година. Още тогава Марин и Криси си набелязват за сватбата първите септемврийски дни на 2020 г., за която още никой не предполага как ще преобърне целия свят.

Обявяването на епидемията, естествено, внася известно объркване и забавяне, първоначално не смеят да планират събитието. Но с отмяната на най-строгите ограничения се впускат в организацията и в слънчевата първа събота на септември си казват заветното “да”.

Свидетел на това станал и президентът Румен Радев, който заедно със съпругата си Десислава е бил гост на церемонията. Преобладаващата част от гостите обаче са били младите приятели на двойката.

За кум влюбените избрали свой връстник - близък приятел на Марин, с когото също са заедно още от ученическите години. И понеже “случайностите” всъщност рядко са случайни, кумът също е лекар ортопед - като прочутия баща на младоженеца проф. Андрей Йотов.

Марин завърши УНСС, а после магистратура по бизнес управление и банково дело в Лондон. От 10 г. живее самостоятелно от родителите си. Работи по специалността си, сега е в Пощенска банка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари