Илиян Василев: Министри вместо да правят реформи, започнаха да се окопават в статуквото и да плетат кошница

0
ИТН са първенци, но не само те
ИТН са първенци, но не само те Снимка: БГНЕС

Факт е, че някой министри вместо да правят реформи, започнаха да се окопават в статуквото и да плетат кошница. ИТН са първенци, но не само те.

Новият Пеевски - Орлин Алексиев, слага контрол върху енергетиката или поне се опитва. И се чудя на какво отгоре си мислят, че след като Борисов, Пеевски, и още куп, юнаци, не можаха да устискат позициите и бяха низвергнати, тези, новите си мислят че ще успеят.

Остават на ръководни длъжни критично важни за Борисов и особено Пеевски хора. Това важи за Мините и ТЕЦ МЕ 2, АЕЦ да не говорим. ЕСО все едно никой нищо не е правил. Една правна кантора определя какво да се случи и какво не, кой да получи свързване и кой не ако иска да гради фотоволтаичен парк.

В приетите инхаус, без външно обсъждане, изменения в плана за възстановяване и развитие - ясно прозират къде да се чакат далаверите - най-голямата е в батериите. Кой и кога прие тези изменения или ще си играем на малки момчета големи началници? Ако няма самокритика и не се отстраняват гнилите ябълки отговорността става колективна и се носи от премиера. Откъде накъде един министър на ИТН ще злепоставя премиера, защото Слави имал договорка с адвокат.

Имате още малко и критиката ще ви застигне. Както казах ИТН да си помисли какво правят, защото схемата Слави се договаря, а народът гласува за него и така стават министри откровени недоразумения, или хора които ги държат с компромати, нямам как да предизвика взривна вълна на недоволство. И кой откъде е.

Това да го приемат като последно предупреждение.

И

Нищо особено не се случва в регионалното развитие, да не говорим в министерствата на вътрешните работи /реформи и там трябва/, няма проектно закони /всичко е спряло на бюджет/

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари