Илиян Василев: ГЕРБ се опитва да играе на преговорен покер, само че пропуска нещо базисно

15
Звучат объркано, това не е последната им дума
Звучат объркано, това не е последната им дума Снимка: БГНЕС

Ако Мария Габриел върне мандата, без да го използва, това ще демонстрира, че преговорите са били про форма

ГЕРБ се опитва да играе на преговорен покер, за да мигнат първи от ППДБ. Звучат объркано, защото се съгласете, че едновременно се оплакват, че искали да бъдат третирани равноправно, ерго не са доволни от статуквото и едновременно с това предложили да стане ротацията в първоначалния и вид /каквото и това да означава/, тоест статуквото е ОК. Втвърдяването на тона е логично последствие на гръмките скандали, които излязоха срещу Борисов, Петкова, по Турски поток. Това за Борисов е червена линия, и той смята, че е по-добре да отиде на избори, отколкото да допусне в рамките на текущата ситуация бавно и по-лека да губи контрол от поредицата скандали в които няма как да не губи влияние и позиции.

Само че нещо базисно пропускат - ако Мария Габриел върне мандата, без да го използва, това ще демонстрира, че преговорите са били про форма. Прилича по-скоро на паническо бягство от отговорност. Не зная кой им е казал, че така печелят точки пред партньорите.

Изобщо да изчакаме - това не е последната дума на ГЕРБ.

ППДБ могат просто да приветстват получаването на мандата от ГЕРБ и да им помогнат да го реализират.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    До 1
    Не знам , питай Василев . Той е играл и за Москва и за посолството , тези му плащали повече в зелено , а онези пък му давали книги а той не бил по четенето Размеква се само от финикийски знаци. Офертата си я бива 10 бинки.
  • 2
    5
    Дони
    Доста противна личност , играл за демокрацията хвалил комунизма . Двулика лопата , без твърда позиция лизач на силните за деня .
  • -1
    4
    Зина
    Този се мисли за голяма работа.Отврат.
  • 5
    3
    До 1
    Тази болест по силна ли е от Русофилията ??
  • -4
    2
    илиянчо, евроджендърче...
    Какви "партнери", какви "5 лева"? Сглобкаджиите-идиоти на кого служат? Риторичен въпрос? Ма те си го казаха в прав текст - на усрайна, ЕС и фащ! Пфу, продажна сган! В Ада, в Ада да се пържите! Анадънму?👹👹👹
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари