Изтича ултиматумът на Бойко Борисов към ПП-ДБ

0
Кой ще направи първата крачка към подновяване на преговорите за кабинет начело с Мария Габриел
Кой ще направи първата крачка към подновяване на преговорите за кабинет начело с Мария Габриел Видео: bTV

Кой ще направи първата крачка към подновяване на преговорите за кабинет начело с Мария Габриел

Изтича ултиматумът, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде на ПП-ДБ за подновяване на преговорите за кабинет начело с Мария Габриел. Засега не е ясно дали ще има кой да направи първата крачка за подновяване на разговорите, информира bTV.

Към момента видимо сближаване на позициите няма. Последваха само съобщения през медиите с посланието един към друг "Вие сте на ход".

От ПП-ДБ упрекнаха Мария Габриел, че е счупила формулата на доверие, като е върнала изпълнение на мандат без окончателно съгласуван състав на кабинет. И призоваха ГЕРБ-СДС да поемат отговорността и да предложат конкретен план за продължаване на разговорите.

Последва отговор от ГЕРБ-СДС с пълна подкрепа за Габриел като номинация за министър-председател, пореден призив за извинение и категоричност, че Асен Василев не е приемлив за кабинета. А премиерът в оставка Николай Денков заяви, че не смята, че дължат извинение.

Очакваме негово изявление в 9:00 часа от Брюксел, където се намира на среща на европейските лидери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Читател
    Ако К.Петков беше си изпълнил заръката пред българите,не щяхме днес да четем за улиматум, а за спокойствието в държавата което щеше да бъде пълно.
  • 5
    2
    До 1
    За безкрайни лъжи търси едно умствено изостанало Кире от Харвард и един ДеБел и мазен мравояд от тъмно червената БКП номенклатура!
  • 8
    1
    L:L:a
    Не ни занимавайте с глупостите на този банкянски агент. Ултиматумите са към него от американския посланик... Помним, че им беше дал ултиматум до 12 часа преди ден/два. Лъжите на банскянския са безкрайни...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари